Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Mladi Novosađani okruženi drogom

Mladi u Novom Sadu se, gotovo na svakom koraku, mogu susresti sa nekom vrstom droga, pokazalo je najnovije istraživanje Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti ''Vita''.

Trka skutera na Štrandu

Na novosadskoj plaži Štrand 17. i 18. jula održaće se prva međunarodna trka skutera na vodi pod nazivom ''Novi Sad Super Cup'', u organizaciji džet-ski kluba ''Motojet''.

Turnir u tenisu glavom

Na košarkaškom terenu kupališta Štrand od danas do srede, 7. jula, održaće se "Adidas Prvenstvo Štranda" u tenisu glavom na betonu.

Dnevnik blokira put od petka?

Sindikati "Dnevnik holdinga" i "Dnevnik štamparije" najavili su da će stupiti u generalni štrajk ukoliko se u roku od nedelju dana ne postigne dogovor sa v.d. direktorkom Jasminom Mašulović i Vladom Vojvodine.

Jelić ponovo na čelu GO SPO

Direktor Novosadske toplane Vladimir Jelić ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove u Novom Sadu, odlučeno je na vanrednoj izbornoj Skupštini te stranke.

Tri godine bez novih autobusa

Kada će Gradsko saobraćajno krenuti u novi postupak nabavke autobusa i sistema za elektronsku naplatu karata nije poznato ni nedelju dana od usvajanja rebalansa gradskog budžeta, kojim su povećana izdvajanja za to preduzeće.